In 1935 brengt Rosel Heim haar eerste natuurlijke cosmeticalijn op de markt. De kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten hebben sindsdien miljoenen mensen over de hele wereld enthousiast gemaakt en overtuigd. Tegenwoordig werkt de derde generatie van de familie Heim aan de ontwikkeling van en het onderzoek naar natuurgetrouwe huidverzorging.
                                                                                
Het is nog maar 50 jaar geleden dat een gerenommeerde arts de huid kwalificeerde als „inpakpapier" voor de inwendige organen. Deze omschrijving gaf de toenmaligestand van zaken weer omtrent de kennis van de huid. Tegenwoordig weten we dat de huid niet alleen ons grootste orgaan is, maar ook dat zij veelzijdige opdrachten te vervullen heeft. De huid staat in nauwe verbinding met al onze organen en er vindt telkens uitwisseling plaats. Systemen die het gehele organisme regelen en beïnvloeden zoals het zenuwstelsel, het hormoonstelsel en het immuunsysteem, maken een belangrijk deel uit van de huid. Biochemie en medische wetenschap, die als basis dienen voor het samenstellen van moderne cosmetica, zijn constant in ontwikkeling. Voortdurend onderzoek en nieuwe ervaringen uit de klinische praktijk verruimen doorlopend onze kennis over natuurgetrouwe huidverzorging en regulerende therapie. Onze cosmetische producten worden ontwikkeld op basis van observaties tijdens jarenlange praktijkvoering aangevuld met bevindingen uit recent wetenschappelijk onderzoek. Kennis over de functies en werking van het afweermechanisme van de huid zijn voor Rosel Heim van essentieel belang bij het samenstellen van verantwoorde cosmetische verzorgingsproducten.

Voor de samenstelling worden stoffen gebruikt die identiek zijn aan de werkzame stoffen zoals ze van nature in de huid voorkomen. Dat betekent dat ze probleemloos door de huid worden opgenomen en verwerkt; - effectief zijn; - beter worden verdragen dan stoffen die niet eigen zijn aan de huid. Absolute voorwaarden voor een succesvolle regulerende huidverzorging zijn praktijkervaring, dermatologische kennis tezamen met cosmetisch logisch denken. Erkende schoonheidsspecialisten die met ons systeem werken, worden door middel van seminars regelmatig bijgeschoold. Tijdens deze studiedagen worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van biochemisch en natuurkundig wetenschappelijk onderzoek besproken en worden praktijkervaringen uitgewisseld. Schoonheidsspecialisten die met ons nature+science systeem werken, worden bijgestaan door een wetenschappelijk team. Deze ondersteuning is er op gericht om problemen die zich in de dagelijkse praktijk kunnen voordoen, wetenschappelijk te onderzoeken en op te lossen.
Huidverzorging Ellen
   De natuurlijke weg .....
SOCIAL MEDIA
Copyright © 2019 huidverzorging Ellen ·  All Rights reserved  ·
Huidverzorging Ellen
Esweg 1
7021 MK Zelhem
tel. 0314-324019
KvK 09199001

ellen@huidverzorgingellen.nl